Program EN23 - 20 april

Tiderna är preliminära och arrangören förbehåller sig rätten att göra ändringar!

EN DAG

09.15 - Incheckning

Dörrarna öppnas till STIGA Sports Arena.
Alla deltagare hämtar sina badgar vid incheckningsdisken. 

Det serveras kaffe och lättare förmiddagsfika som presenteras av Tuna Trafik.

10.00 - Invigning

10.15 - EN Inspiratör: Eva Hamilton

Eva Hamilton är journalisten som blev VD för SVT, och som nu är styrelseproffs i bland annat LKAB, Fortum, Bonnier News, Expressen och Fastator.

Eva föreläser bland annat om media, ledarskap i förändring, om att vara chef i strålkastarljuset och om hur man hanterar de utmaningar man stöter på under vägen. Med sin breda kunskap i många olika branscher så delar hon gärna med sig av sina erfarenheter av att leda stora organisationer i stark förändring – oavsett om det handlar om TV, gruvindustri eller kvällstidning.

Eva Hamilton presenteras av Create Business Incubator

Om Create: 

Create är en inkubator som hjälper startups och bolag att realisera ideér, skapa och finansiera tillväxt och ge dig nycklarna för att bli ett livskraftigt och framgångsrikt företag med en hållbar framtid. Vi är non‑profit och tar inga andelar av ditt livsverk.

11.00 - EN Inspiratör: Urban Stenberg

Urban Stenberg har skapat och drivit ett antal egna mindre företag samt suttit i ledningen för miljardkoncerner. Sedan 15 år tränar han människor i ledarskap, kommunikation och personlig utveckling. Samtidigt har han provat i stort sett allt inom personlig utveckling. Från djupgående terapi till frigörande andning och indianska svetthyddor.

Urbans unikitet är att han har så djup kunskap och har agerat på hög nivå inom så många olika områden. Han är dessutom kockutbildad på Le Cordon Bleu i Paris.  Han har examen som kursetta från Handels,  är utbildad hypnotisör och retoriker. Han har startat åtta egna företag inom olika områden. Det första var en restaurang/antikaffär som hette Le Village och hamnade i Guide Michelin, blev Årets krogidé och vann Eurocards servicepris redan första året.

Urban Stenberg presenteras av Lexicon Mälardalen

Om Lexicon:

Som Sveriges största kompetensutvecklare för företag och organisationer kan vi ge våra kunder en högklassig bred service över hela landet. Besök ett av våra kompetenscenter, eller låt oss ta vår samlade kunskap och kompetens till en utbildning på plats hos er. Vi erbjuder allt från lärarlett i sal och digitalt på distans, till anpassade program med blended learning. Vi hjälper er att investera i era medarbetare och är vana vid utmaningar när det gäller önskemål om nya koncept och lösningar. Testa oss gärna, vårt mål är alltid att överträffa era förväntningar.

11.40 - Care for Ukraine

Välkänd Ukrainsk regissör som skapat en känslofylld teaterföreställning tillsammans med flyktingar som hamnat i Eskilstuna.

12.00 - NÄTVERKSLUNCH

Lunchstationer både både plan 1 & 2 i foajén på STIGA Sports Arena. Lunchen som serveras är Nasi goreng. Begränsat antal sittplatser, maten är anpassad som mingellunch och kan ätas ståendes.

Kaffe på maten samt att Grant Thornton bjuder på mjukglass.

13.00 - Affärslivspriset & Årets UF-alumn

Eskilstuna-kuriren delar ut Affärslivspriset och Ung Företagsamhet Årets UF-alumn.

13.15 - EN Inspiratör: Nadim Ghazale

Nadim lämnade krigets Libanon tillsammans med sin familj och kom som flykting till Sverige vid sju års ålder. Nu arbetar han som polis är brobyggare, samhällsengagerad, orädd och använder sin roll som offentlig person för att jobba för frågor som han brinner för. Utanförskap, förtryck, rasism, kriminalitet, integration. Han kommer prata om makt, vikten av tolerans samt hur den negativa spiralen göder sig själv.

Under 2021 hade Nadim ett sommarprat i P1 som blev ett av de fem mest lyssnade de året. Vi har även sett honom i panelen i SVT:s ”Veckans brott”.

Nadim Ghazale presenteras av EN23:s partner VilstaGruppen!

VilstaGruppen är ett nätverk som satsar på medlemsnytta inom utbildning, nätverk och avtal. VilstaGruppen är ett starkt och växande nätverk med 130 medlemsföretag, som tillsammans har närmare 4 000 anställda.

14.00 - EN Huvudpartner: Sparbanken Rekarne

Sparbanken Rekarne offentliggör en ny satsning för Eskilstuna.

14.15 - EN Huvudpartner: Eskilstuna kommun

14.30 - NÄTVERKSFIKA

Fikastationer både både plan 1 & 2 i foajén på STIGA Sports Arena.

15.00 - EN Huvudpartner: Volvo Construction Equipment

Change starts here

15.30 - EN Inspiratör: Tina Thörner

Tina Thörner föreläser om attityd, målsättningar och våga vara sig själv. Med avstamp i sin egen historia med början på gården i Värmland, tar hon med oss genom livets skarpa kurvor och berättar om hur hon lyckats i rallyvärlden. Hon blandar spännande historier, personliga anekdoter, insikter och kunskap på ett väldigt engagerande sätt. Tina har, med sitt öppna och lyssnande sätt, blivit en av Sveriges mest populära föreläsare, och har uppdrag i hela världen.

Tina Thörner är en av Sveriges mest framgångsrika kartläsare och en av de absolut största profilerna inom rallysporten. Hon har bland annat varit damvärldsmästare i rally tre gånger, varit totaltvåa i Svenska rallyt och hon har vunnit Marocko Rally Raid.

Tina Thörner presenteras av Bilia!

16.30 - EN Dag avslutas

Vi tackar för en inspirerande dag och gör oss redo för galakvällen.

EN KVÄLL

Drop in från 17.30 - Fördrink på Munktellmuseet

Volvo Construction Equipment bjuder in till en härlig fördrink i deras häftiga lokaler på Munktellmuseet. 

Ni som har biljetter till EN Kväll hämtar ut era badgar här.
Ni som har biljetter till EN Dag + EN Kväll, glöm inte att ta med er badgarna!

Klädkod EN Kväll: Finklätt för fest

18.45 - Byte av lokal

Nu är det dags att börja röra er bort mot STIGA Sports Arena. Gör det gärna i tid för att förenkla flödet vid garderob samt att hitta middagsplatser.

19.00 - Galamiddag & Prisutdelningar

Finalisterna i de olika kategorierna har reserverade bord. Ni hittar vart ni ska sitta på skyltar vid ingången. Övriga har fri placering. Tänk på att fylla på framifrån. 

Kvällen bjuder på musikunderhållning, överraskningar samt det viktigaste, prisutdelning av:

  • Årets Nyföretagare
  • Årets Innovatör
  • Årets Marknadsförare
  • Årets Ledare 
  • Årets Företagare
 

EN MENY
Förrätt
Jordärtskockssoppa med nybakad foccacia
Vin: Campo Viejo, Rioja Blanco
Alkoholfritt: Pomologik Hopple

Varmrätt
Lammytterfilé med med rödvinssås, ramslökscreme serveras med spenat- & citrusslungad potatis samt primörer
Vin: Campo Viejo, Rioja Ecológico
Alkoholfritt: Pomologik Ingrid Marie

Dessert
Konditori Janeling
Kaffe & Te

I GIMLÄ-BAREN KAN DU KÖPA MER DRYCK UNDER KVÄLLEN OM DET ÖNSKAS!

 

Ca 22.15 - EN Musikunderhållning: About Time

Showbandet About Time som presenteras av Tuna Entreprenad tar vid direkt efter att sista priset har delats ut. Med det här gänget på scen är det svårt, nästan omöjligt att sitta still. About Time bjuder på musik alla känner igen och river igång en ordentlig fest.

Ca 23.00 - Vickning

Sundbyholms Gästhamn bjuder på vickning i form av korv med bröd för att se till att vi orkar hela kvällen. Vickningen serveras i foajén.

Ca 23.15 - EN DJ: Patrik Kolar

Vår DJ är tillbaka! Under EN Dag har han spelat upp alla gäster och talare på scen. Nu tar han vid efter About Time för att underhålla er hela vägen till stängning.

Presenteras av BEST Bemanning & Rekrytering.

00.30 - EN Kväll avslutas

Tack för i år!

Ta dig hem snabbt och tryggt med hjälp av VIP-Shuttle från Bilia!