7 feb

Årets Nyföretagare 2018

Vi närmar oss EN19 och 2018 års prestigefulla utmärkelser som ska delas ut. Finalister till Årets Nyföretagare 2018 är:  

Hökärr Trä & Bygg AB – Elin Ericsson & Fredrik Karlsson

Att ta över en verksamhet från sin pappa och fortsätta och utveckla såväl drift som företag och marknad är många gånger en tuff uppgift. Elin och Fredrik har som nya företagare lyckats väl med detta skifte och dessutom breddat företagets verksamhet. Tillsammans bidrar de i mångt och mycket till utvecklingen av näringslivet i Eskilstuna och även den lokala utvecklingen i Näshulta-området. Ett gott föredöme för generationsskiften!

 

Naprapatklinik Micke Sandberg AB – Micke Sandberg

Micke har tagit steget, att från lång tid som anställd, bildat eget företag och öppnat sin egna naprapatklinik. Han har på kort tid lyckats bygga sitt namn som eget varumärke. Han har deltagit i NyföretagarCentrums utbildningar och mentorprogram. Micke är ett gott föredöme för modiga nyföretagare som vågar ta steget att från anställd starta eget företag.

 

Städarna Eskilstuna AB – Mathias Bardland

Mathias är en grym framtida ledare med otrolig potential. Mathias är endast 20 år och har redan efter ett år ett dussin medarbetare. Bolaget växer och Mathias siktar på att ta Städarna till att bli Eskilstunas största städföretag! Mathias är en sann entreprenör och har många nya affärsidéer på gång som han vill, och säkert kommer utveckla. Ett gott föredöme för unga blivande företagare i Eskilstuna!

Dela inlägget: