11 dec

EN Inspiratör: Sofie Lindblom

Sofie Lindblom var tidigare Global Innovationschef på Spotify och är idag en flitigt bokad föreläsare i Sverige och internationellt med bland annat två Tedx-Talks.

Sofie var med och byggde upp Spotifys innovationssystem inklusive innovationsstrategi, organisationsdesign, processer och kultur. Hon föreläser om entreprenörskap, innovation, kreativitet, startups och mångfald. På ett konkret sätt förklarar hon hur alla dessa ord hänger ihop, vad de egentligen betyder och hur du kan använda det i din vardag. Sofie har fått många fina omnämnanden genom åren, bland annat som en av de 99 mest lovande yrkesverksamma i Sverige 2017 och samma år utsåg ’Inspiring Fifty’ henne till en av de 50 mest inspirerade kvinnorna inom teknik i Europa. Välkommen till EN20 12 mars 2020, Sofie Lindblom!

Dela inlägget: