20 mar

Till dig som partner till EN20

Stort tack för ert stöd!

Som ni alla vet tvingades vi tyvärr att ställa in EN20 den 12 mars med anledning av risken för spridning av Covid-19. Regeringen meddelade på eftermiddagen den 11 mars att de följde Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att inga evenemang med fler än 500 deltagare fick hållas. Vi i arrangörsgruppen för EN20 hade därmed inget annat val än att ställa in. Med mindre än 24 timmar kvar till genomförande hade vi inga möjligheter att boka av mat, talare och andra tjänster som bokats in i tidigt skede inför ett så stort evenemang. Det innebär att vi har kostnader för EN20 och fakturor att betala till leverantörer oavsett.

Vår ambition är att genomföra ett nytt EN20 vid ett senare tillfälle under 2020. Med anledning av att det inte finns någon deadline för när mötesförbudet hävs kan vi inte gå ut med ett exakt datum i dagsläget. Vi planerar för att det ska bli av under sensommar/tidig höst. Vi kommer att meddela ett datum så snart det går.

Vår önskan är att vi kan få använda de inbetalda medel vi har för att genomföra ett nytt EN20 i år och i lugn och ro påbörja arbetet med genomförandet av EN20 2.0, som vi valt att kalla det. Era partnerbiljetter gäller givetvis vid detta tillfälle.

Vi ser fram mot att få hälsa er välkomna till ett EN20 2.0 så snart som möjligt!

 

Hälsningar Arrangörsgruppen för EN20
Företagarna i Eskilstuna/Torshälla
Marknadsföreningen i Eskilstuna (MIE)
Nyföretagarcentrum Eskilstuna
Handelskammaren Mälardalen

Frågor om program och event: Felix Andersson, felix@eskilstunanaringsliv.se

Övriga frågor gällande fakturor m.m: ekonomi@eskilstunanaringsliv.se

Dela inlägget: