26 okt

TV-SHOW: 3 DECEMBER

11 mars 16.00 tvingades arrangörsgruppen för Eskilstuna Näringsliv (EN20) ta det tuffa men helt riktiga beslutet att skjuta upp eventet på grund av smittspridningen av Covid-19. Detta beslut togs 14 timmar innan portarna skulle öppna på STIGA Sports Arena.

Resan efter har varit lång. Vi har länge haft en förhoppning om att kunna genomföra eventet 3 december inför publik. Med tanke på att restriktionerna fortfarande står kvar och att smittspridningen fortsätter är nu beslutet fattat att EN20 kommer att genomföras 3 december som en TV-show med allt vad det innebär. Vi kommer att slå på stort för att hylla näringslivet och inspireras!

Vi jobbar just nu på att samtliga med biljetter för EN Kväll kommer att kunna hämta ut en påse med take away-mat och annat som är bra för att kunna göra en egen EN-fest hemma eller på kontoret.

EN20 kommer att arrangeras som två TV-sändningar. Under eftermiddagen kör vi ”EN Dag” där samtliga inspiratörer kommer att dyka upp på olika sätt. Alla utom en kommer att vara på plats i studion. På kvällen har vi en färgsprakande prisutdelning för alla finalister.

Du med biljett till EN Dag+Kväll kommer att kunna se båda TV-sändningarna samt hämta ut middag i form av take away.

Du med biljett till endast EN Dag kommer inte kunna hämta ut take away, däremot får du nu chansen att se EN Kväll som inte ingick i din biljett tidigare.

Dela inlägget: