24 feb

EN DJ: Patrik Kolar

Kulturprofilen Patrik Kolar blir DJ på EN23!
Patrik kommer finnas med både på EN Dag och EN Kväll.
På dagpasset finns han vid skivspelarna för att spela den perfekta musiken när någon kliver upp på scen. Under kvällen tar han sedan vid efter showbandet About Time för att se till att festen fortsätter in på småtimmarna.
Patrik Kolar presenteras av Best Bemanning & Rekrytering
Om BEST:
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av branschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter. Och det fortsätter vi med, för det är vi best på.
Vad kan vi hjälpa dig med? Best erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi finns på fyra orter: Eskilstuna, Västerås, Köping och Örebro.
Vi ses på EN23 20 april, har du ingen biljett än? Då är det dags att boka: https://eskilstunanaringsliv.se/biljetter/
Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till sociala medier/annonser för EN23!
Dela inlägget: