20 apr

Här är vinnarna på EN23!

Torsdagen 20 april arrangerade Handelskammaren Mälardalen, NyföretagarCentrum Eskilstuna, Marknadsföreningen i Eskilstuna och Företagarna Eskilstuna-Torshälla näringslivseventet EN23.

Nedan ser ni våra finalister i de fem prestigefyllda kategorierna samt vinnarmotiveringarna!

 

Årets Innovatör – Reedz AB

Priset delades ut av Eskilstuna kommun, Affärsutveckling

Med absolut högsta tänkbara innovationshöjd

Med en teknik som lämnar stora globala jättar bakom sig

Med höga värden som drivkraft och med en talang att involvera individer från hela världen.

Företaget förändrar nu spelplanen globalt för hur kunskap kan spridas och demokratiseras.

 


 

Årets Ledare – Fredrik Wahlqvist, BEST Bemanning & Rekrytering

Priset delades ut av Handelskammaren Mälardalen

Att vara en bra ledare kan innebära många saker. Årets vinnare är en stjärna på att se varje enskild medarbetare och på så sätt ge individen bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Det handlar om att vara ödmjuk och skapa en gemensam stolthet. Har man detta i grunden blir det ett bra ledarskap som bidrar till duktiga medarbetare och ett välmående företag. Vi är säkra på att din personal och många med dom tycker att du är BEST.

 


 

Årets Nyföretagare – Mohammad Alhammada & Mohand Alhamda, Power Up Sweden

Priset delades ut av NyföretagarCentrum Eskilstuna

Med fokus på professionellt företagande, socialt engagemang, hållbarhetsmål och samarbete med andra företag i branschen så har företaget lyckats bra på en konkurrensutsatt marknad. Genom nära kundkommunikation och en lösningsorienterad attityd har företaget fått många nöjda kunder.

Företagets tydliga vision kring arbetsmiljöfrågor, utbildning och teamarbete ger ett stort värde till alla anställda.  95% av personalen har kommit till företaget från tidigare arbetslöshet. Företaget har på kort tid vuxit och har idag 15 tillsvidareanställda och ett flertal provanställda på väg mot en tillsvidareanställning.

 


 

Årets Marknadsförare – Magnus Zetterström & Daniel Serrander, Biltjänsten Serrander Bil

Priset delades ut av Marknadsföreningen i Eskilstuna

Företaget har på ett framgångsrikt sätt tagit plats på den lokala marknaden genom en kraftig lokal marknadsföring, vilket har gjort att de på bara några år har de avancerat till att bli ett av de ledande i sin bransch i Eskilstuna.

För att nå denna topplacering har de arbetat med en mycket genomtänkt och stark lokal marknadsföring i de flesta till buds stående kanaler.

Företaget har också genom offensiv sponsring av idrotten i Eskilstuna hjälpt till med att utveckla kultur och idrottslivet i Eskilstuna.

Deras sponsrade bilar syns ofta i stadsbilden.

Företaget har också blivit internationellt uppmärksammade för sina insatser.

 


 

Årets Företagare – Helena Pagoldh & Ulrica Sjöberg, Sundbyholms Fritid

Priset delades ut av Företagarna Eskilstuna-Torshälla

Årets Företagare har i en utmanad bransch, med stark kämparglöd och beslutsamhet, drivit och utvecklat sitt företag. Med närvaro, långsiktighet, flexibilitet och inkludering – tillsammans med ett stort hjärta för människor och närmiljö – har Årets Företagare skapat ett värdskap och ett värde ingen i Eskilstuna vill vara utan.

 

Dela inlägget: