25 okt

Två blir ett – premiär för Eskilstuna Näringsliv 2017

Näringslivsdagen och Marknadsplats slås ihop och blir eventet EN17 – Eskilstuna Näringsliv 2017. Den 9 februari 2017 är det dags för kommunens näringsliv att inspireras, mingla och belönas för sina framgångar.

I våras blev det klart att Näringslivsdagen och Marknadsplats ska slås ihop till ett event och att Företagarna Eskilstuna/Torshälla, Marknadsföreningen i Eskilstuna, Munktell Science Park och NyföretagarCentrum gemensamt tar över rollen som arrangör.

Den 9 februari 2017 är det dags för första upplagan av EN17 – Eskilstuna Näringsliv 2017. Eventet kommer att äga rum på Elite Stadshotellet med avslutning på Munktellmuseet. Arrangemanget är tänkt att inspirera alla personer intresserade av Eskilstuna och dess näringsliv.

Vi vill skapa en innehållsrik dag för alla som verkar i Eskilstuna oavsett yrkesroll och på kvällen ska framgångar i näringslivet firas genom utdelning av prestigefulla priser, säger Veronica Gustafsson, en av representanterna i styrgruppen.

EN17 är en del av Affärsplan Eskilstuna och ett tydligt exempel på samarbete i näringslivet.

– Sammanslagningen av dessa två, redan attraktiva event, blir ytterligare en kraftsamling som helt går i linje med utvecklingen för näringslivet i Eskilstuna, berättar Mattias Rossköld, näringslivsdirektör Eskilstuna kommun.

Eventsamordnare för EN17 är Profeel som också tror stort på att slå ihop de två eventen.

– Vi är otroligt stolta över att få projektleda detta viktiga evenemang och vi arbetar för att det ska bli en inspirerande och givande dag med en riktigt festlig avslutning på kvällen, säger Michael Serrander på Profeel.

Inbjudan med program och biljettinformation kommer att presenteras senare i höst.

Fakta

Priser delas ut i kategorierna:

-Årets Nyföretagare

-Årets Marknadsförare

-Årets Innovatör

-Årets Företagare

För ytterligare information, presskontakt:
Michael Serrander, micke@profeel.nu 076-899 11 39
Stina Adolfson Kiviaho, stina@munktellsciencepark.se 070-104 60 05

 

Läs hela pressmeddelandet här!

attraktiva

Dela inlägget: