14 nov

Frida Boisen klar som inspiratör till EN17

Vi är glada att kunna presentera Frida Boisen som inspiratör till EN17. Frida Boisen är världsmästare i sociala medier, en av Sveriges mest populära föreläsare och blev nyligen utsedd till Sveriges bästa digitala ledare.

Som digital chef på Bonnier Tidskrifter och krönikör på Expressen är hon idag en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter.

Frida Boisen föreläser om sociala medier, kommunikation, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning, positivt ledarskap och framtid. Hon är digital chef på Bonnier Tidskrifter, har utsetts till en av Sveriges mäktigaste personer av tidningen Fokus och är en av landets mest lästa och delade opinionsbildare som kolumnist och krönikör i Expressen. Hon är också bästsäljande författare till nya boken ”Digital succé – så lyckas du med sociala medier” och tipsar varje vecka i tv om de senaste trenderna i sociala medier.

Under 2016 har hon prisats en rad gånger för sina avtryck som digital ledare. När konsultföretaget Hammer & Hanborg genomförde en undersökningen med fler än 3700 människor med kommunikativa roller i Sverige under 2016, blev Frida Boisen utsedd till Sveriges bästa digitala ledare, som tidningen Resumé kunde berätta om.

Frida har också under 2016 blivit utsedd till en av Sveriges digitala superprofiler, en av Sverige 150 superkommunikatörer och den femte mest populära kvinnliga föreläsaren i Sverige.

Dela inlägget: