23 nov

Inspireras och lyssna till Tobias Karlsson

Tobias började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skörda internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen ”Burn the floor” och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 14 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge och som jurymedlem i Talang i TV 3.

Tobias är en mycket fängslande föreläsare med ett viktigt budskap. En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.

– Mina drömmar sen barnsben har lett till internationella framgångar men framförallt ett underbart och roligt liv, säger Tobias.

Lyssna till Tobias på EN17 den 9 februari i Eskilstuna.

Dela inlägget: