12 feb

Årets Företagare 2018

Vi närmar oss EN19 och 2018 års prestigefulla utmärkelser som ska delas ut. Finalister till Årets Företagare 2018 är:  

 

Best Bemanning – Mårten Sporrong & Fredrik Wahlqvist

Best Bemanning har sedan företaget startades gjort en raketkarriär inom branschen. Förutom bemanning och rekrytering, har företaget via sitt jobbcoachning-program hjälpt rekordmånga ut i arbetslivet. Tillsammans med en stark personalpolicy, ett stort samhällsengagemang och ett ständigt driv att utveckla företaget, fortsätter företaget mot nya höjder.

 

Eskilstuna Omsorg & Behandling – Kelley Björksved

Kelley Björksved har på några få år byggt upp en imponerande organisation, vars sjuksköterskor och specialister idag arbetar över hela landet. Kvalitetssäkring, kreativitet och trygghet genomsyrar företaget, som idag befinner sig på landets femitopp-lista över bemanningsföretag inom vårdsektorn.

 

Secor – Andreas Frisk

Andreas Frisk har på några få år strategiskt byggt upp sitt företag Secor. Kvalité och trygghet genomsyrar samtliga beslut, och företaget arbetar enligt tydliga målbilder och visioner som arbetats fram tillsammans med personalen. Ett stort samhällsengagemang och ideellt arbete i näringslivet har gjort Andreas till en näringslivsprofil och förebild i Eskilstuna.

Dela inlägget: