19 maj

Finalister – Årets Marknadsförare

Padel Sports Club har skapat en mötesplats mitt i Eskilstuna för både sportslig framgång och nätverkande utöver det vanliga. Genom en inspirerande helhetsupplevelse och ett starkt varumärke lockar man spelare på alla nivåer. Med en tydlig strategi för närvaron i målgruppsanpassade kanaler gör att Padel Sports Club är en självklar finalist till Årets Marknadsförare 2020!

 

Handla för Eskilstuna sätter gemensamma aktiviteter och det lokala näringslivet i centrum för sitt engagemang. Genom goda handlingar gör projektet skillnad och bidrar till en levande stad för oss alla att vara stolta över. Med små medel och kraftfull marknadsföring har Handla för Eskilstuna lyckats knipa en finalplats i Årets Marknadsförare 2020!

Med stort hjärta, sunt förnuft och framförallt fantastiskt bröd gör Konditori Janeling gott för Eskilstuna. Genom lokala samarbeten och stort engagemang delar man med sig av kärleken som bakas där. Janelings sätt att kommunicera som medmänniskor och bjuda oss på skratt gör att de är värdiga en finalplats i Årets Marknadsförare 2020!

Årets Marknadsförare delas ut av Marknadsföreningen i Eskilstuna
Dela inlägget: