24 maj

Finalister – Årets Ledare

Helena von Porat, Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell
Med stor energi och driv som få har Helena ständigt utvecklat hotellets verksamhet i positiv riktning. Alltid med kundens upplevelse i fokus. När besöksnäringen ställdes inför sina tuffaste utmaningar under Coronapandemin klev hon fram och visade prov på verkligt ledarskap i motgång. Uppskattad och uppbackad av sitt team tar hon Bolinderfamiljen med sig igenom de tuffaste utmaningarna tillsammans.

 

 

Mikael Joki, Eskilstuna Elektronikpartner
Genom sitt inkluderande ledarskap har Mikael skapat en arbetsplats där medarbetarna känner sig delaktiga, tillåts ta plats och vill bidra till den gemensamma framgången för Eskilstuna Elektronikpartner. Mikael är en trygg ledare som målmedvetet och långsiktigt utvecklat företaget på ett stabilt sätt. Mikael har aktivt bidragit till Eskilstunas näringsliv och regionens utveckling genom sitt engagemang i olika näringslivsforum.

 

 

David Hofmann, Eskilstuna Logistik  & Etablering
Eskilstuna har under Davids ledning på allvar tagit plats på den nationella logistikkartan. Tillsammans med sitt team och i sann samverkansanda har flera stora viktiga etableringar landat i Eskilstuna. David är en engagerad ledare som fått teamet att brinna för uppgiften och som har förmågan att få alla att känna sig delaktiga i framgången.

Årets Ledare delas ut av Handelskammaren Mälardalen
Dela inlägget: