25 maj

Finalister – Årets Företagare

NumberOneGym Träning & Hälsa AB – Gustav Hellgren & Adam Nilsson
NumberOneGym har på kort tid etablerat sig som en stark lokal träningsaktör med fokus på rörelse och välmående.  De har från start byggt sitt företag inifrån har en tydlig plan för framtiden. Gustav och Adam har skapat ett väl fungerande företag med god tillväxt. De har med sina medarbetare byggt ett team som vill få andra att växa och som ser kundernas behov i den hårda konkurrensen.

 

Biltjänsten Serrander Bil AB – Daniel Serrander & Magnus Zetterström
Biltjänsten är ett Eskilstunaföretag med mer än 40 års erfarenhet. I en ständigt förändrande bransch sätter Biltjänsten nya tillväxtmål och har ett starkt driv till att utvecklas. Daniel och Magnus ger sitt lag de bästa förutsättningar för att utvecklas och växa tillsammans. Det sociala entreprenörskapet hos Biltjänsten speglas i de många engagemang de har i Eskilstunas föreningsliv.

Xcaret Ekonomikonsult Torshälla AB – Lotta Carlsson
Xcaret är ett modernt framåtriktat bolag inom revision, redovisning, rådgivning och finansiering. Lotta Carlsson har med sina medarbetares engagemang och breda kompetens skapat ett växande och lönsamt bolag. Lotta Carlsson är en innovativ ledare som har med sitt mod och visionära ledarskap skapat en trygg arbetsplats och är en förebild för framtidens ledare och företagare.

Årets Företagare delas ut av Företagarna Eskilstuna-Torshälla
Dela inlägget: