7 feb

EN Inspiratör: Maria Strømme

Maria Strømme föreläser bland annat om hur nanotekniken kan hjälpa oss att klara av de stora utmaningar kommande generationer står inför, hur science fixtion-linkande metoder kan bli lösningen på våra energiproblem, hur cancerbehandling kan bli mer effektiv och hur smarta plåster kan påverka sårläkning. Vi kan lära våra kroppar att föryngra sig, skapa miljövänliga och smarta förpackningar, utveckla ny 4D-printingtekniker och utrusta våra kläder med helt nya funktioner. Vi kan bygga städer utan arbetskraft och skapa byggmaterial av matsopor. Allt som allt – nanoteknologin är en väntande revolution!
När Maria Strømme blev professor i nanoteknologi vid Uppsala Universitet blev hon den yngste professorn i ett tekniskt ämne i Sverige. Idag är hon pionjär inom nanoteknologi och föreläser om dess påverkan på samhället, sjukvården och människan. Hon har varit inbjuden talare vid World Economic Forum i Davos, berättat om sin forskning i Sommar i P1 och på Skavlan två gånger.
Maria Strømme presenteras av Frontit

Förändring och utveckling i takt med omvärlden är ett måste för varje verksamhet som vill vara relevant. Frontit, som är en strategisk förändringspartner, finns här för att hjälpa just din verksamhet i den utvecklingen. Oavsett om det är i privat eller offentlig sektor. Med hjälp av våra erfarna konsulter i projekt- och förändringsledning tar ni projekten i mål med önskade resultat och effekter. För att lyckas med en förändring är det viktigt att få med sig människorna på resan. Det är just så som vi på Frontit jobbar.

Frontit är etablerat i hela Sverige och i Mälardalen finns vi i Eskilstuna, Västerås och Örebro.

Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till sociala medier/annonser för EN24.
Dela inlägget: