30 jan

EN Inspiratör: Anja Pärson

Anja Pärson som snart syns i Mästarnas Mästare tillsammans med Eskilstunasonen Sebastian Larsson kommer till EN24 18 april!
BÄST NÄR DET GÄLLER!
Föreläsningen utgår från Anjas karriär och handlar om hur man skaffar sig den mentala styrka som krävs för att våga gå till höger när alla andra går till vänster och att hitta något positivt när motgången är som värst. Publiken ges en unik inblick i världens bästa skidåkares vardagsliv och tar en med på ögonblicket då guldmedaljen är inom räckhåll för att sekunden senare vara en kamp på liv och död. Anja belyser också vikten av att tro på sig själv, våga säga ”Jag är bäst” och hur vi kan lura oss själva till framgång och möta våra rädslor. Helt enkelt om hur man går ifrån att säga att man vill vara bäst när det gäller till att faktiskt vara just det!
Anja Pärson presenteras av EN24:s partner Bilia!
Precis som förra året kommer deltagarna ha möjlighet att åka hem på kvällen med hjälp av Bilias uppskattade VIP Shuttle. Mer information om den kommer!
Vår designpartner Columbird står bakom all design till sociala medier/annonser för EN24.
Dela inlägget: