15 dec

EN Musikunderhållning: Duo Jag

Showbandet Duo Jag kommer till EN24 för att skapa den perfekta stämningen under galakvällen! Där ska vi bland annat dela ut ett gäng prestigefyllda priser, njuta av underhållning och ha en underbar kväll tillsammans!

Ni vet väl att biljetterna blev slutsålda långt i förväg senast? Se till att säkra din plats redan nu: https://lnkd.in/ercmpEUv

Duo Jag är showbandet som turnerat professionellt i över 25 år med framför allt Sverige, men även Norge och Finland som spelplan. Bandet gör ca 130 uppträdanden varje år och under sommar o vintersäsong gästas våra mest kända semesterorter som Sälen, Åre, Borgholm, Visby, Smögen, Tylösand för att nämna några. Bandet klarar av alla musikstilar men tyngdpunkten av repertoaren ligger på nyare musik.
Bandets energiska framträdanden, ihop med en ambition att ALLTID leverera underhållning av högsta klass, gör Duo Jag till branschens kanske starkast lysande varumärke. Målet är alltid självklart: Underhållning till 100 %. Musik är glädje. Glädje är musik.

Duo Jag presenteras av Tuna Förvaltning och Entreprenad AB

Tuna Entreprenad har stor erfarenhet av både anläggningsarbeten och ny- och ombyggnation. Vi jobbar med både stora och små kunder där vi hjälper till med delar i processen eller allt från start till mål. För oss är det viktigt att leverera vad kunden vill ha, därför erbjuder vi ofta helhetslösningar och samarbetar med proffsiga och lojala underentreprenörer.
Vårt mål är nöjda kunder och därför kompetensutvecklar vi våra medarbetare och lägger stor vikt vid personlighet och kompetens vid nyrekrytering. Tuna brinner för att ge fler möjligheten till en fin innergård i bostadsrättsföreningen, nybyggnation av din entreprenad och en säker lekplats för barnen. Helt enkelt en vacker stad att bo i.

Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till sociala medier/annonser för EN24.

Dela inlägget: