27 nov

EN Inspiratör: Nicklas Hermansson

Året är 2049, de flesta bor i städer, en tredjedel i öknen. Robotarna och artificiell intelligens har förändrat samhället från grunden. Människans kompetens mäts utifrån tre superkrafter: kommunikation, kreativitet och empati. Reklamen är död och spegelvärlden är ett faktum. Dina Ray-Bans AR-funktion förvandlar misslyckade Tinder-dejter till spöken. Den fysiska världen har smält samman med den digitala. Allt är ett.
Vad är det egentligen som väntar runt hörnet? Hur kommer vi att kommunicera? Och vilka yrken och kompetenser ska man satsa på för att vara en vinnare när den digitala världen smälter samman med den fysiska?
En otroligt givande och spännande föreläsning för alla som vill ta en tidsresa in i framtiden!
Nicklas Hermansson presenteras av VilstaGruppen
Dela inlägget: