14 feb

EN Inspiratör: Rebecka Carlsson

Rebecka Carlsson är en framstående hållbarhetsentreprenör och författare. Hon föreläser om de spännande affärsmöjligheter som skapas när ny teknologi och klimatomställning möts. Rebecka är en efterfrågad föreläsare och rådgivare både i Sverige och internationellt. Hon har varit politiskt sakkunnig till Sveriges klimat- och miljöminister samt vice statsminister, hon är utbildad i exponentiella teknologier vid Singularity University på NASA samt i socialt entreprenörskap vid Stanford Graduate School of Business.

Hon har uppmärksammats för sitt arbete och har vunnit flera prestigefyllda priser. Tidningen Veckans Affärer rankade Rebecka som nummer 9 på sin lista över Sveriges 101 Supertalanger och hon blev framröstad som landets 20:e miljömäktigaste av Miljöaktuellt. Rebecka är en stark röst inom hållbarhetssektorn och är en inspirerande förebild. I sina engagerade föreläsningar delar hon med sig av sina tech-insikter och ger en crash course i framtid och hållbar utveckling.

 

Rebecka Carlsson presenteras av Eskilstuna Energi och Miljö, en av EN24:s huvudpartners.

Med en stark förankring i Eskilstuna och med hållbart samarbete som motto erbjuder Eskilstuna Energi och Miljö innovativa lösningar inom energi, återvinning, fiber, elnät, fjärrvärme, samt vatten och avlopp. Målet är att vara ett föredöme, inspirationskälla och en möjliggörare inom energi och miljö, i dag och i morgon. Även om de inte alltid syns så finns Eskilstuna Energi och Miljö i allas vardag –­ dygnet runt, året om.

Dela inlägget: