18 apr

Här är vinnarna på EN24!

Torsdagen 18 april arrangerade Handelskammaren Mälardalen, NyföretagarCentrum Eskilstuna, Marknadsföreningen i Eskilstuna och Företagarna Eskilstuna-Torshälla näringslivseventet EN24.

Nedan ser ni våra vinnare i de fem prestigefyllda kategorierna samt vinnarmotiveringarna!

 

Årets Innovatör – Arvid Rinaldo, Volvo CE

Priset delades ut av Eskilstuna kommun, Affärsutveckling

En individ och ett team som utifrån sin organisations värdegrunder utnyttjat företagets innovationspotential och stora kapacitet för att ta ett nästa steg i att ändra attityden till elektrifiering. Från ett blankt papper i Eskilstuna har årets pristagare med innovationshöjd, starkt partnersamarbete, fokuserat jämställdhetsarbete och med motorsport som verktyg tagit täten i att tysta det bullriga i en traditionell bransch.

Ett verkligt paradigmskifte för en hållbar värld har startat och Eskilstuna har än en gång placerats på världskartan!

 


 

 

Årets Ledare – Jonas Lundin, Tuna Entreprenad

Priset delades ut av Handelskammaren Mälardalen

Att excellera som ledare kräver en unik kombination av egenskaper. Årets vinnare har med sitt engagemang och inkluderande ledarskap visat sig vara en hejare på att främja sina anställdas välmående och personliga utveckling. Den här ledarens förmåga att skapa en kultur av öppenhet, förtroende och att ge individer från utmanande bakgrunder en andra chans understryker en ledarstil som både är strategisk och empatisk. Detta har inte bara stärkt företaget utan också bidragit till att utveckla dess medarbetares fulla potential. Vi är övertygade om att din personal, och många med dem, ser dig som en verklig inspiration.

 


 

 

Årets Nyföretagare – Yousef Beirut och Rain Abd Al-Nour Bairoty, Eskilstuna Sten & Marmor

Priset delades ut av NyföretagarCentrum Eskilstuna

Årets nyföretagare 2024 i Eskilstuna har med stort mod och energi lyckas få en stark start för sitt företag!

Vinnaren har i över 17 år varit verksam som företagare utanför Sverige. Med professionalism och stolt yrkeskunskap kom den erfarenheten till stor nytta när han startade eget företag i Sverige 2021.

Vinnarna är goda förebilder där en stark vilja, målmedvetenhet och stor ödmjukhet är en framgång – i planerna finns även nya affärsområden.

 


 

Årets Marknadsförare – Johanna Tömmervik & Annika Helg, Sparbanken Rekarne

Priset delades ut av Marknadsföreningen i Eskilstuna

I en värld som tycks vara upp och ner, rör sig årets vinnare framåt med stadiga steg. En outtröttlig närvaro som aldrig tar för mycket plats.

Med blicken framåt drar de ett imponerade lass – en möjliggörare i stort och smått, i det lustfyllda och det livsviktiga.

Lokal förankring djupt ner i myllan har också gett ett nationellt eko. Budskapet når in!

Och visst känns det tryggt att ha dem vid näringslivets sida – i armkrok med idrott och kultur?

När det blåser hårt och samhällsutmaningarna duggar tätt, känns det extra bra att utse och hylla Årets Marknadsförare.

 


 

Årets Företagare – Peter Wall, Mälarplast

Priset delades ut av Företagarna Eskilstuna-Torshälla

Med ett framgångsrikt entreprenörskap, med mod, innovativa strategier, samhällsengagemang och ett obegränsat möjlighetsfokus, har Årets Företagare inte bara positionerat företaget i Sverige och på världskartan, utan också banat väg för miljömedvetenhet inom en bransch som sällan förknippas med hållbarhet.

Dela inlägget: