19 nov

EN Konferencier: Jonas Karlsson

TV-profilen Jonas Karlsson blir konferencier för EN22.
Många känner igen Jonas från SVT där han var en uppskattad journalist, programledare och krönikör under flera år. Vid sidan av TV-jobbet är Jonas en skicklig moderator/konferencier som fått fina lovord från flera arrangörer.
Just nu ser vi honom på Kanal 5/Discovery där han bland annat gjort den hyllade reportageserien ”Olympiska berättelser” samt som programledare för kanalens OS-sändningar. I februari 2022 kommer Jonas Karlsson leda oss genom sändningarna från vinter-OS i Peking.
 
Varmt välkommen till Eskilstuna och STIGA Sports Arena 21 april!
 
Jonas Karlsson presenteras av Sparbanken Rekarne
 
Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till sociala medier/annonser för EN22
Dela inlägget: