27 jan

EN Inspiratör: Jonas Eriksson

Han är en skicklig föreläsare och Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare. Under hösten har vi även kunnat se Jonas Eriksson som en av ”drakarna” i SVT:s Draknästet.
Under sin föreläsning tar Jonas Eriksson med dig på en resa som inte stannar på fotbollsplanen – utan berättar en historia där möten med superstjärnor, blixtsnabba beslut, arbete under extrem press, framgångar och motgång samt teamwork är i centrum. Med utgångspunkt från sin parallella karriär som entreprenör – berättar han om vikten av att bygga ett lag, att samarbeta, att lära sig av sina misstag, våga ta beslut och lära sig av de beslut man tar oavsett om det är rätt eller fel.
Jonas Eriksson presenteras av Vilstagruppen!
VilstaGruppen är ett nätverk som satsar på medlemsnytta inom utbildning, nätverk och avtal. VilstaGruppen är ett starkt och växande nätverk med 130 medlemsföretag, som tillsammans har närmare 4 000 anställda.
Dela inlägget: