7 mar

EN Inspiratör: Kajsa Lundborg

Kajsa Lundborg är ett prisbelönt och hyllat namn på tech-scenen. 2021 listade Forbes henne i toppen av ”30 Under 30” inom teknikområdet.
Vid 9 års ålder byggde hon sitt första datorspel och har sedan dess varit förälskad i den digitala världen och möjligheterna som finns där. Idag är Kajsa välkänd som både grundare av företag samt skalning av befintliga tech-företag som Spotify och Froda.
Vid 22 års ålder utsågs hon till Sveriges ”topptalang” av Veckans Affärer. Kajsas arbete har gjort henne till en populär talare och paneldeltagare på TEDx Talk. Hon har även synts i tv och stora tidningar samt hörts i olika podcasts.
Kajsa Lundborg presenteras av Yobber
Detta är Yobber:
Yobber är ett bättre sätt att matcha jobbsökare med företag på en modern arbetsmarknad. Och med teknikens hjälp gör vi rekrytering mera mänsklig. Vi vill hjälpa företag att brygga distanser, skifta perspektiv och förändra synen på både kompetens och erfarenhet.
Vi vill frångå traditionella urvalsmetoder för att utmana normen för vem som har ”rätt profil” för ett jobb, ett yrke eller en helt ny karriär. Eftersom vi vet att personlighet, drivkraft och flexibilitet är avgörande faktorer när företag och yrken utvecklas.
Vi vill främja möjligheten för människor att tänka nytt, byta jobb och utvecklas.
Vi ses på EN22 21 april, har du ingen biljett än? Då är det dags att boka: https://eskilstunanaringsliv.se/biljetter/
Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till sociala medier/annonser för EN22!
Dela inlägget: