11 mar

EN DJ: Richard Fröjdendal

Här är vår DJ på EN22!
För att alla som ska upp på scenen under dagen ska känna sig extra peppade behövs cool musik. Richard Fröjdendal kommer att finnas vid spakarna hela dagen för att skapa rätt stämning. Han tar även vid efter vår musikunderhållning (presenteras nästa vecka) på galakvällen och ger er en efterfest. På med dansskorna så kör vi!
Richard Fröjdendal presenteras av Best Bemanning & Rekrytering
Om BEST:
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av branschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter. Och det fortsätter vi med, för det är vi best på.
Vad kan vi hjälpa dig med? Best erbjuder bemannings- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi finns på fyra orter: Eskilstuna, Västerås, Köping och Örebro.
Vi ses på EN22 21 april, har du ingen biljett än? Då är det dags att boka: https://eskilstunanaringsliv.se/biljetter/
Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till sociala medier/annonser för EN22!
Dela inlägget: