15 mar

EN Musikunderhållning: About Time

Ett av landets bästa showband kommer till EN22!
About Time är erfarna från de stora scenerna och galorna runt om i Sverige. De har bland annat underhållit på Melodifestivalens officiella efterfest för crew och artister. På EN22 är dom med på scenen under hela galakvällen spelar ett middags-set och välkomnar även våra vinnare. Direkt när sista priset är utdelat blir det 100% partystämning!
About Time presenteras av Tuna Förvaltning & Entreprenad AB!
Om Tuna Förvaltning & Entreprenad:
Tuna Entreprenad har stor erfarenhet av både anläggningsarbeten och ny- och ombyggnation. Vi jobbar med både stora och små kunder där vi hjälper till med delar i processen eller allt från start till mål. För oss är det viktigt att leverera vad kunden vill ha, därför erbjuder vi ofta helhetslösningar och samarbetar med proffsiga och lojala underentreprenörer.
Vårt mål är nöjda kunder och därför kompetensutvecklar vi våra medarbetare och lägger stor vikt vid personlighet och kompetens vid nyrekrytering. Tuna brinner för att ge fler möjligheten till en fin innergård i bostadsrättsföreningen, nybyggnation av din entreprenad och en säker lekplats för barnen. Helt enkelt en vacker stad att bo i.
Vi ses på EN22 21 april, har du ingen biljett än? Då är det dags att boka: https://eskilstunanaringsliv.se/biljetter/
Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till sociala medier/annonser för EN22!
Dela inlägget: