1 dec

EN Inspiratör: Nadim Ghazale

Nadim lämnade krigets Libanon tillsammans med sin familj och kom som flykting till Sverige vid sju års ålder. Nu arbetar han som polis är brobyggare, samhällsengagerad, orädd och använder sin roll som offentlig person för att jobba för frågor som han brinner för. Utanförskap, förtryck, rasism, kriminalitet, integration. Han kommer prata om makt, vikten av tolerans samt hur den negativa spiralen göder sig själv.
Under 2021 hade Nadim ett sommarprat i P1 som blev ett av de fem mest lyssnade de året. Vi har även sett honom i panelen i SVT:s ”Veckans brott”.
Nadim Ghazale presenteras av EN23:s partner VilstaGruppen!
VilstaGruppen är ett nätverk som satsar på medlemsnytta inom utbildning, nätverk och avtal. VilstaGruppen är ett starkt och växande nätverk med 130 medlemsföretag, som tillsammans har närmare 4 000 anställda.
Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till sociala medier/annonser för EN23!
Dela inlägget: