16 jan

EN INSPIRATÖR: TINA THÖRNER

NAVIGERA RÄTT OCH VINN!
Tina Thörner föreläser om attityd, målsättningar och våga vara sig själv. Med avstamp i sin egen historia med början på gården i Värmland, tar hon med oss genom livets skarpa kurvor och berättar om hur hon lyckats i rallyvärlden. Hon blandar spännande historier, personliga anekdoter, insikter och kunskap på ett väldigt engagerande sätt. Tina har, med sitt öppna och lyssnande sätt, blivit en av Sveriges mest populära föreläsare, och har uppdrag i hela världen.
Tina Thörner är en av Sveriges mest framgångsrika kartläsare och en av de absolut största profilerna inom rallysporten. Hon har bland annat varit damvärldsmästare i rally tre gånger, varit totaltvåa i Svenska rallyt och hon har vunnit Marocko Rally Raid.
Tina Thörner presenteras av Bilia!
Bilia kommer erbjuda en VIP Shuttle under kvällen vilket innebär en möjlighet för deltagarna att på ett smidigt och skönt sätt ta sig hem efter en rolig galakväll. Mer information om hur detta kommer att gå till kommer!
Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till annonser/sociala medier för EN23!
Dela inlägget: