2 mar

Här är finalisterna på EN23

Nedan listar vi finalisterna i samtliga fem kategorier till priserna på EN23. Vinnarna utses under galakvällen 20 april på STIGA Sports Arena!

 

ÅRETS NYFÖRETAGARE

Delas ut av NyföretagarCentrum Eskilstuna

Terry Träff
Tribion Agency AB  (f.d. TT Marketing)

Tribion Agenzy AB har utvecklas fint trots att företaget startade strax innan pandemin bröt ut och då Terry Träff tog steget från anställd till egenföretagare.

Företaget uppvisar en imponerande tillväxt med ökande lönsamhet över tid. Receptet är nöjda kunder som ger ökat förtroende för företaget, allt detta i ett konkurrensutsatt segment;  digital marknadsföring.

Med ett mycket analytiskt, jordnära och sympatiskt tillvägagångssätt har Terry och hans bolag genererat resultat för sina kunder. Kunder finns lokalt i Eskilstuna och runt om i Mälardalen och Stockholm.

Terry  ställer också upp som mentor och hjälper andra att våga ta steget in i företagsvärlden.

 

Mohammad Alhammada & Mohand Alhamda
Power Up Sweden AB

Kusinerna Mohammad Alhammada och Mohand Alhamda startade 2021 företaget Power Up Sweden AB som bedriver Rivning av hus & byggnader samt sanering.

Med fokus på professionellt företagande, socialt engagemang, hållbarhetsmål och samarbete med andra företag i branschen så har företaget lyckats bra på en konkurrensutsatt marknad. Genom nära kundkommunikation och en lösningsorienterad attityd har företaget fått många nöjda kunder.

Power Ups tydliga vision kring arbetsmiljöfrågor, utbildning och teamarbete ger ett stort värde till alla anställda.  95% av personalen har kommit till företaget från tidigare arbetslöshet. Företaget har på kort tid vuxit och har idag 15 tillsvidareanställda och ett flertal provanställda på väg mot en tillsvidareanställning.

 

Therese Törnkvist och Sandra Långvik
TS Smådjurshälsa AB

TS smådjurshälsa som drivs av två legitimerade djurskötare, Sandra och Therese, som tagit steget från trygg anställning till egna företagare. Kliniken är privatägd och helt oberoende av investerare och riskkapitalbolag.  Att två djurskötare startar och driver en veterinärklinik tillsammans med endast inhyrda veterinärer är ett helt unikt koncept som visat sig vara framgångsrikt.

TS Smådjurshälsa värnar om god tillgänglighet samt ett trevligt och professionellt bemötande vilket i kombination med mycket kunskap och erfarenhet är en stor framgångsfaktor med många nöjda kunder.

Verksamheten drivs fortsatt innovativt och Therese och Sandra utvecklar i vår sin affärsidé vidare med fler affärsområden.

————————————————

ÅRETS INNOVATÖR

Delas ut av Eskilstuna kommun Affärsutveckling

Sanne Josefson
Sanne Alexandra Stockholm AB

En intuitiv innovatör som från allra första början har byggt sitt företag och sitt erbjudande tillsammans med sin kunder.

Sanne har vänt på ordningen på hur ett företag kan byggas i en mycket tuff bransch och uppmärksammats nu av stora internationella jättar.

 

Lennart Kisswani
MEKTIG / Pea Cellis AB

Med innovationsprocessen som bas har Lennart tagit fram en innovativ produktfamilj och utifrån den bildat ett bolag i en mogen och konkurrensutsatt bransch.

Från Eskilstuna med omnejd har bolaget riktningssäkert hittat starka partner för både utveckling och produktion.

 

Team Reedz
Reedz AB

Helena Sjöberg, John Strandberg och deras internationella team har utvecklat ett Eskilstunaföretag med hela världen som sitt kontor.

Med högsta tänkbara innovationshöjd och den allra senaste AI-tekniken möjliggörs nu kunskapsspridning utan språk som hinder.

————————————————

ÅRETS MARKNADSFÖRARE

Delas ut av Marknadsföreningen i Eskilstuna

Magnus Zetterström & Daniel Serrander
Biltjänsten Serrander Bil AB

Lokalt, lokalt, lokalt.

I en konservativ bransch med stenhård konkurrens lyckas vår första finalist översätta en internationell framgångssaga till en lokal dito. Traditionella medieköp och digitala satsningar i all ära, men precis som för finalistens internationella storasyster ligger det stora fokuset på event och samarbeten med kultur och idrott.

Alltid närvarande utan att tränga sig på – Biltjänsten Serrander Bil AB!

 

Johan Sörberg
Svart/Verkstan

Fear of missing out.

När andra jobbar stenhårt för att maxa tillgängligheten för sina kunder, går vår andra finalist mot strömmen. Med ”öppet ibland” en bra bit utanför de vanliga shoppingstråken skapas en medveten svåråtkomlighet. När de åtråvärda godbitarna helst plötsligt kan ta slut, då gäller det att målgruppen är på hugget för att stilla sitt sug.

När kunderna slåss om det du erbjuder behövs ingen marknadsföringsbudget – Svart/verkstan.

 

Jannicke Serneberg, Ellinor Wamme & Linda Ahlsén
Scenknuten

Jag kan flyga – jag är inte rädd.

Samtidigt som de flesta av oss går hem efter en lång arbetsdag, går andra vidare till nästa uppdrag.
Vår tredje finalist förgyller våra kvällar genom resor långt bort från vardagen. För en upplevelse av första klass krävs en kompetent besättning och en förväntansfull publik. Tack vare ideella eldsjälar och digital marknadsföring lockar de både och.

Plats på scen för *trumvirvel* – Scenknuten.

————————————————

ÅRETS LEDARE

Delas ut av Handelskammaren Mälardalen

Fredrik Wahlqvist
BEST Bemanning & Rekrytering

Som VD för BEST Bemanning & Rekrytering är Fredrik Wahlqvist en uppskattad ledare. Han månar om sin personal och står alltid först i ledet för att visa vägen. Han är en ödmjuk ledare som ständigt gör allt för att hans medarbetare ska få bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Han får alla att känna sig som en del av företaget och stolta över vad de gör tillsammans. En omtänksam och omtyckt ledare!

 

Annica Åkerblad
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Även om Annica är hotelldirektör för Elite Stadshotellet drar hon sig inte för att rycka in där det behövs. Städning som servering. Annica är alltid positiv och ser möjligheterna framför hoten. Hon är duktig på att lyfta sin personal och skapa arbetsglädje. Annica tar också ett stort ansvar för hela besöksnäringen i Eskilstuna för att bidra till staden. En riktig ledare!

 

Åsa Rydén
Bonaj

En av få kvinnor som är företagsledare inom industrin och på vilket sätt hon gör det! Åsa ser all personal och syns lika mycket på ”golvet” samtidigt som hon sköter det vardagliga i VD-rollen på Bonaj. Hon har alltid öppna armar, visar vägen och välkomnar på ett inkluderande sätt. En sann förebild!

————————————————

ÅRETS FÖRETAGARE

Delas ut av Företagarna Eskilstuna-Torshälla

Julian Valkov

Eskils Fastighetsförmedling

Driven och engagerad har han under många år bibehållit ett starkt kundflöde.

Han driver trygg och lyhörd både medarbetare och affärer med beslutskapen att alla ska bli nöjda.

Ulrica Sjöberg & Helena Pagoldh

Sundbyholms Fritid

Med ett beundransvärt driv bidrar de till en levande landsbygd och är på många sätt stora branschförebilder i sitt sätt att driva företag, samt med sitt varma värdskap.

 

Ola Nilsson

SVEA Pall

Med målmedvetet och strukturerat entreprenörskap har han fått verksamheten att blomstra, sysselsätter människor från världens alla hörn, och ligger i framkant med hållbara innovationer.

Dela inlägget: