15 mar

EN Inspiratör: Urban Stenberg

Urban Stenberg har skapat och drivit ett antal egna mindre företag samt suttit i ledningen för miljardkoncerner. Sedan 15 år tränar han människor i ledarskap, kommunikation och personlig utveckling. Samtidigt har han provat i stort sett allt inom personlig utveckling. Från djupgående terapi till frigörande andning och indianska svetthyddor.
Urbans unikitet är att han har så djup kunskap och har agerat på hög nivå inom så många olika områden. Han är dessutom kockutbildad på Le Cordon Bleu i Paris. Han har examen som kursetta från Handels, är utbildad hypnotisör och retoriker. Han har startat åtta egna företag inom olika områden. Det första var en restaurang/antikaffär som hette Le Village och hamnade i Guide Michelin, blev Årets krogidé och vann Eurocards servicepris redan första året.
Urban Stenberg presenteras av Lexicon Mälardalen
Om Lexicon:
Som Sveriges största kompetensutvecklare för företag och organisationer kan vi ge våra kunder en högklassig bred service över hela landet. Besök ett av våra kompetenscenter, eller låt oss ta vår samlade kunskap och kompetens till en utbildning på plats hos er. Vi erbjuder allt från lärarlett i sal och digitalt på distans, till anpassade program med blended learning. Vi hjälper er att investera i era medarbetare och är vana vid utmaningar när det gäller önskemål om nya koncept och lösningar. Testa oss gärna, vårt mål är alltid att överträffa era förväntningar.
Vår designpartner Columbird AB står bakom all design till sociala medier/annonser för EN23!
Dela inlägget: