17 mar

EN Inspiratör: Eva Hamilton

Eva Hamilton är journalisten som blev VD för SVT, och som nu är styrelseproffs i bland annat LKAB, Fortum, Bonnier News, Expressen och Fastator.
Eva föreläser bland annat om media, ledarskap i förändring, om att vara chef i strålkastarljuset och om hur man hanterar de utmaningar man stöter på under vägen. Med sin breda kunskap i många olika branscher så delar hon gärna med sig av sina erfarenheter av att leda stora organisationer i stark förändring – oavsett om det handlar om TV, gruvindustri eller kvällstidning.
Eva Hamilton presenteras av Create Business Incubator
Om Create:
Create är en inkubator som hjälper startups och bolag att realisera ideér, skapa och finansiera tillväxt och ge dig nycklarna för att bli ett livskraftigt och framgångsrikt företag med en hållbar framtid. Vi är non‑profit och tar inga andelar av ditt livsverk.
Dela inlägget: